OVER BOOTSMAN EVENTS

HET CREËREN VAN EEN ULTIEME BELEVING IS EEN VAK APART

Het organiseren van een evenement is een vak apart. Het is veelomvattend en alles valt of staat met het maken van de juiste keuzes, een strakke planning én het creëren van een unieke beleving. Met name dit laatste is voor Bootsman Events een belangrijk onderdeel.

“Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat mijn opdrachtgever, samen met de bezoekers, een dag beleeft om nooit te vergeten. Dit doe ik door het samenstellen van een totaalpakket. Hierin wordt alles meegenomen, van A tot Z, van draaiboek tot vergunning. Om dit te realiseren is persoonlijk contact van groot belang zodat de wensen van de opdrachtgever steeds centraal blijven staan. Ik geloof dat een warme en laagdrempelige samenwerking essentieel is omdat de organisatie van een goed evenement vaak complex is. Er spelen zoveel factoren een rol. Welke wensen zijn er? Wat is het doel? Welk budget is beschikbaar? Welke faciliteiten zijn onmisbaar?”

Door de organisatie aan Bootsman Events over te laten, worden klanten volledig ontzorgd. Zo kunnen zij op een rustige manier en vol vertrouwen toewerken naar een succesvol evenement.

“Tanja is een erg fijne collega om mee samen te werken. Ze is spontaan, creatief en een perfectionist in haar werk. Wanneer je haar de leiding geeft over een event, dan weet je dat het goed gaat komen.”

Meerstad

Kennismaken of een offerte opvragen?

Ontdek de mogelijkheden!