Meerstad diverse evenementen

Meerstad diverse evenementen

Ballon Fiësta Meerstad

Luchtballonnenfestival Meerstad voor 10.000 bezoekers. “De Ballon Fiësta is voor ons een terugkerend hoogtepunt. Talloze kleurige ballonnen, de uitgestrektheid van Meerstad. Het is geweldig!”

De MEER-run

Hardloopwedstrijd Meerstad voor circa 300 deelnemers. “De MEER-run is een recreatieve hardloopwedstrijd van circa 7 km. Deelnemers omschrijven het als een fantastisch georganiseerde loop in de natuur.”

Zeilevenement Meerstad

Zeilevenement Meerstad voor circa 300 kinderen. “ Een uniek driedaags zeilevenement voor kinderen waar de focus ligt op leren zeilen. De tientallen bootjes op het meer en schaterlachende kinderen: dit betreft een van de stralende hoogtepunten voor Meerstad.”

Zakelijke bijeenkomsten Meerstad

Zakelijke bijeenkomsten Meerstad voor 50 tot 100 deelnemers. “Tanja organiseert doorlopend diverse informatieavonden en inloopbijeenkomsten. Van de aankleding tot het samenstellen van het programma en de catering: we hebben nergens geen omkijken meer naar. Perfect.”

Nieuwjaarsduik Meerstad

Nieuwjaarsduik Meerstad voor circa 50 deelnemers. “Een terugkerend evenement waar elk jaar weer een hoop bikkels op afkomen. Tanja regelt hierbij de catering, aankleding, uitnodigingen, vergunningen en sprekers. Een hele mooie manier om een nieuw jaar in te luiden.”

Maïsdoolhof Meerstad

Meerstad (een grootschalig evenement van juli t/m september voor circa 10.000 bezoekers). “Verdwalen in een Maïsdoolhof is leuk voor jong en oud. Bootsman Events verliest geen enkel detail uit het oog. Alles is altijd van A tot Z verzorgd.”

MEER REFERENTIES