EVENEMENTEN

Een goed georganiseerd evenement is als een geoliede machine. Je merkt niet dat het energie kost om het te laten draaien. Alles loopt op rolletjes. Deelnemers weten waar ze moeten zijn, sprekers en artiesten worden goed opgevangen en begeleid, de techniek draait als een trein, het eten word op tijd geserveerd en de aankleding is top. Vaak spreken de foto’s achteraf voor zich. Op een goed event hoef je geen topfotograaf te zijn om mooie kiekjes te schieten. Hoewel het voor de organisatie vaak wel heel fijn is om een fotograaf in te huren! Dan kun je nog extra lang nagenieten en heb je meteen professioneel beeldmateriaal voor de promotie van de volgende editie!

Wat ik voor je op kan vangen bij het organiseren van een evenement

Er zijn helaas een hoop zaken die achter de schermen mis kunnen gaan. Als eventplanner zijn deze scenario’s iets waar ik altijd rekening mee hou. Daarnaast zijn er onvoorziene omstandigheden. Een ziekmelding, een coronageval, een kapot apparaat. Dit moet je als organisator goed kunnen opvangen. Goed kunnen improviseren en anticiperen behoren dan ook tot mijn kernkwaliteiten, daarnaast heb ik een groot netwerk waar ik ook in dit soort gevallen op kan terugvallen. Last- minute oplossingen horen nou eenmaal bij mijn werk!

Event planning

Planning begint bij het inventariseren van jouw wensen

Voordat we beginnen met het plannen en organiseren van je evenement hebben we eerst een vrijblijvende kennismaking. Tijdens de kennismaking bespreken we je wensen en ideaalplaatje én zorgen we ervoor dat we op één lijn zitten. Wanneer je mij inhuurt betekent het dat we gedurende een korte tijd heel intensief zullen samenwerken, alles om jouw ideale plaatje te bereiken! Ook bespreken we eventuele valkuilen en alternatieven voor je event.

Personeelsfeest

Een te gek feest voor al je medewerkers?
Start hier »

Festival

Het leukste festival in de verre omtrek?
Start hier »

Productpresentatie

Jouw product en bedrijf op zijn best presenteren?
Start hier »

Netwerk event

Het beste netwerk-event voor jouw deelnemers organiseren?
Start hier »

Feestelijke opening

In stijl je nieuwe winkel, school of bedrijfspand openen?
Start hier »

Jubileum of Receptie

Blijf lekker lang napraten met familie, vrienden en collega’s.
Start hier »

Digitaal of hybride event

Op afstand, maar toch het gevoel van er echt bij zijn?
Start hier »

Wil je zelf alvast beginnen?
Vraag dan mijn gratis event checklist aan!

Stuur mij een mailtje via onderstaande knop en ik stuur mijn checklist naar je toe.
Deze lijst staat vol handige stappen die je echt niet moet vergeten bij het organiseren van een evenement.

Zo weet je zeker dat je geen valse start maakt!