BENIEUWD WAT BOOTSMAN EVENTS ZOAL HEEFT GEORGANISEERD?

Nieuwjaarsreceptie Groningen Seaports

In samenwerking met Eurocup Delfzijl, zorgde Bootsman Events voor genodigden en personeel van Groningen Seaport voor een goede start van 2019. Met als thema talent is er ruim voor 400 gasten een uitgebreid programma uitgevoerd waarbij de volledige regie in handen lag van Bootsman Event en Eurocup Delfzijl. Een evenement om met veel plezier op terug te kijken!

Havendagen Talentenjacht

Tijdens de Havendagen heeft Bootsman Event een nieuw onderdeel georganiseerd en uitgevoerd. Een heuse talentenjacht waarbij talent uit de regio een podium heeft gekregen. Zowel jong en oud konden hun muzikale talenten laten horen en werden hierbij beoordeeld door een vakkundige jury. De reacties en opkomst van het publiek waren lovend. Bootsman Events kan dan ook terugkijken op een zeer geslaagd evenement met een regionale functie!

Meerstad

Voor Meerstad heb ik verschillende evenementen mogen organiseren waaronder Luchtballonnenfestival Meerstad, Hardloopwedstrijd Meerstad, Zeilevenement Meerstad en nog meer.

Lees meer

UMCG

Voor het UMCG heb ik verschillende evenementen mogen organiseren waaronder congressen en zakelijke bijeenkomsten.

Lees meer

Volle kracht over de gracht

Dit is een nieuw evenement dat extra veel aandacht verdient. De complexe kant van dit soort evenementen vind ik leuk. Ik regel alles, van vergunningen en draaiboeken tot social media, communicatie en horeca. Het adviserende aspect in dit geheel is mij op het lijf geschreven.

Kennismaken of een offerte opvragen?