Vergunningen

Feestelijke opening met zeepbelletjes en optreden door Bootsman Events

Iedereen weet dat vergunningen belangrijk zijn, maar welke heb je nodig en hoe regel je dat op tijd?

Niet ieder event heeft een vergunning nodig, maar in sommige gevallen sta je opeens voor een verrassing en dat wil je voorkomen. Helemaal als je niet op tijd met de aanvraag bent begonnen kan dit een streep door het hele event zetten. Dit is nooit de bedoeling! Wist je bijvoorbeeld dat je bij de opening van je nieuwe winkel soms al een vergunning nodig hebt? Dit komt omdat je activiteiten dan deels op de openbare weg zullen plaatsvinden. Bij evenementen op en rond het water heb je zelfs een speciale vergunning nodig van de provincie. Een leuk idee op papier staat dus nog niet zomaar in de praktijk. Gaat de artiest die je hebt uitgenodigd de geluidsnormen overschrijden? Ook dan heb je een speciale vergunning nodig.

Als doorgewinterde evenementenplanner adviseer ik je bij de aanvraag en het regelen van de juiste vergunningen. Al bij het opstellen van je eisen en wensen kan ik inschatten of je ook een vergunning nodig hebt en zoja, aan welke eisen je event dan moet voldoen.

Heb je een leuk idee voor een evenement? Begin vandaag nog en maak een vrijblijvende afspraak. Samen bespreken we je idee en kunnen we indien nodig meteen beginnen met de aanvraag.