Personeelsfeest

Groningen Seaports Nieuwjaarsfeest - Bootsman Events Delfzijl Groningen

Een goed personeelsfeest levert gespreksstof op voor het hele jaar!

Ook bij het organiseren van een personeelsfeest komen veel zaken kijken. Organiseer je het op het bedrijf zelf of zoek je een mooie locatie? Mogen de partners ook komen of is het alleen voor medewerkers? Doe je zelf boodschappen of regel je catering? Hoe ga je om met alcohol?

Wat voor soort feest wil je organiseren, wat past bij het bedrijf en de mensen? Juist lang doorfeesten tot midden in de nacht of een activiteit in de middag met als afsluiting een barbecue zodat iedereen op tijd thuis is.

Eemsdelta viert de zomer - organiseren personeelsfeest

Alle puzzelstukjes vallen in elkaar

Waarschijnlijk heb je zelf al een best een goed beeld van het soort feest dat je wilt geven, alleen hoe krijg je alles op papier en hoe pas je alle puzzelstukjes in elkaar? Daar kom ik je graag bij helpen.

Met mijn brede netwerk kan ik je wijzen op leuke aanvullingen die goed passen bij je ideeën. Ook maak ik de planning en het draaiboek rond zodat al je collega’s op tijd weten wat er van hen verwacht wordt. En denk bij een personeelsfeest vooral ook aan een leuke afsluiter, een cadeautje of een gezamenlijk moment! Het is vaak een ideale gelegenheid om extra stil te staan bij de gebeurtenissen van het jaar en om te benadrukken dat jullie het samen allemaal voor elkaar krijgen!

Zet nu de eerste stap naar een onvergetelijk feest en maak een vrijblijvende afspraak!