Locatie kiezen

Netwerkbijeenkomst voor ondernemers op de MS Romantica in de Eemshaven - Bootsman Events

Een goede locatie heeft alles in zich voor een onvergetelijk event

Het kiezen van een locatie kan een hele klus zijn óf je bent er zo mee klaar omdat je al maanden weet waar je jouw event wilt hosten. Maar dan begint het zoeken, welke data is de locatie beschikbaar, past dat voor jouw soort event, kunnen de belangrijkste stakeholders of sprekers die je wilde uitnodigen dan ook?

Zelf kijken op de locatie

Daarbij wil je de locatie een paar keer bezoeken om er zeker van te zijn dat alles daar ook echt aanwezig is. Ook wil je weten of jouw groep daar comfortabel kan genieten van jouw event. Is er een garderobe, hoe zit het met de techniek, is er catering of moet dat extern?

Al deze vragen (en meer) gaan we stap voor stap bij langs op zoek naar een goede locatie. In mijn brede netwerk kan ik al veel stappen voor zijn omdat ik vaak al weet welke voorzieningen er per locatie beschikbaar zijn. Ook kan ik op basis van jouw wensen en ideaalplaatje een geschikte locatie voorstellen.

Hulp bij het vinden van een perfecte locatie

Heb je een locatie op het oog, maar kijk je op tegen het geregel? Of weet je niet waar te beginnen met zoeken? Met mijn hulp vind leg je in no-time een toplocatie vast.

Begin vandaag nog en maak een vrijblijvende afspraak.