Eten en drinken

Groningen Seaports Nieuwjaarsfeest - Bootsman Events Delfzijl Groningen
Groningen Seaports Nieuwjaarsfeest - Bootsman Events Delfzijl Groningen

Een event is pas echt geslaagd als er genoeg eten en drinken is, en vooral lekker eten!

Hongerige gasten worden na een tijdje ongeduldig, minder gezellig en je loopt het risico dat je evenement sneller leegloopt dan je zou willen. Ook zorgt te laat of te weinig hapjes serveren voor negatieve gevoelens bij je bezoekers. “Je kreeg niet eens fatsoenlijk te eten!” of “Ja er was wel lekker eten, maar dat waren alleen maar hapjes, terwijl iedereen honger had!”.

Wees duidelijk en let op allergieen

Let er dus goed op bij het organiseren van je event dat je duidelijk bent over het eten. Zo weten bezoekers vooraf waar ze aan toe zijn. Denk hierbij ook om de tijdstippen van je evenement. Loopt het door tijdens etenstijd? Dant weet je zeker dat je gasten honger krijgen en moet je dus iets regelen. Communiceer dit duidelijk vooraf! Serveer je maaltijden of hapjes? Regel je catering of ga je met foodstands werken? Wil je á la carte aanbieden of heb je 1 vast aanbod voor iedereen? Denk je om voldoende aanbod en informatie voor vegetariërs, mensen met allergieën en kinderen?

Kortom eten & drinken is belangrijk. Bezuinig hier niet op!

Met mijn partners in de horeca-sector kan ik jouw evenement voorzien van de lekkerste hapjes en de meest bijzondere food-stands en kramen. Ook wanneer je zelf al een restaurant of cateraar op het oog hebt help ik je mee met het samenstellen van een mooi passend aanbod voor jouw event.

Wil je meer weten? Laten we vrijblijvend afspreken, dan bespreken we jouw wensen en kijk ik wat ik voor je kan doen.