Kosten

Groningen Seaports Nieuwjaarsfeest - Bootsman Events Delfzijl Groningen
Volle kracht over de gracht 2022 - Bootsman Events

Je kunt een klein evenement heel duur maken en een groot event goedkoop

Het hangt allemaal af van de keuzes van de organisatie. Kies je voor een dure A-locatie met top- artiesten of sprekers? Dan gaat een groot deel van je budget daaraan op. Of wil je alle bezoekers verwennen met een luxe goodiebag? Ook dat kan in de papieren lopen. Tel daarbij nog eten & drinken, styling & PR bij op en je bent al een groot deel van je budget kwijt.

Het budget bepalen en alles inpassen

Als eventplanner help ik je niet alleen om je planning in de aanloop en tijdens het event rond te maken, maar ik help je ook met je budget. Het klinkt misschien gek om dan iemand in te huren, maar juist dankzij mijn ervaring en connecties in de markt help ik je om jouw droom-event waar te maken. Misschien past jouw A-locatie niet in je budget, maar heb ik een goede tweede keus die wél past. Of catering met bediening is natuurlijk wel heel leuk, maar misschien bereik je hetzelfde resultaat ook met een lopend buffet. Op die manier maken we de puzzel rond en kun jij je bezoekers een top-ervaring bieden. Die investering heb je dus makkelijk terugverdiend!

Hulp bij kostenplaatje & budget

Voor ieder budget kun je een leuk feest of evenement organiseren. Mijn rol is daarbij aangepast aan het type event, jouw wensen en het beschikbare budget. Ik bespreek je wensen en kijk daarbij wat er nodig is om het tot een succes te maken.

Sta je op het punt een event te organiseren of ben je al begonnen en kom je er niet helemaal uit? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, ik help je graag verder!