Feestelijke opening

Feestelijke opening met zeepbelletjes en optreden door Bootsman Events
De koffie staat klaar - Bootsman Events

Jouw gebouw, bedrijf of organisatie in de schijnwerpers

Een feestelijke opening is altijd een mooie gelegenheid om je bedrijf of organisatie aan een breder publiek te presenteren. Naast een aankondiging in de media kun je dit beschouwen als een kans voor meer algemene PR voor je bedrijf. Je hebt een grotere kans dat potentiële klanten eens vrijblijvend een kijkje komen nemen. Aankleding, gastvrijheid en een leuk geschenk achteraf zijn dus erg belangrijk voor het algemene gevoel van de bezoekers. Denk hierbij ook goed om je doelgroep. Een feestelijke opening van een school vraagt andere aandacht dan de opening van een kantoorpand.

Hoe worden de mensen ontvangen? Doet je eigen personeel dit of huur je gastheren en gastvrouwen in? Hoe ga je om met de route, waar mogen mensen wel of juist niet komen. En hoe zorg je, bijvoorbeeld bij een open inloop, ervoor dat iedereen alle juiste dingen heeft gezien. Een openingspraatje hebben de laatkomers al gemist.

Samen kijken we naar het optimale draaiboek voor jullie feestelijke opening. Of het nou gaat om een school, een groot fabriekspand of een nieuw ingerichte kapperszaak. Ik denk met je mee over het programma, de toestroom van belangstellenden, hapjes, drankjes en nog veel meer. Ik zorg ervoor dat we geen stap missen in de voorbereiding, zodat jij op de dag zelf alleen nog maar hoeft te glunderen van trots.

Wil je van jouw feestelijke opening een succesverhaal maken? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak!