Jubileum of Receptie

Een feestelijke gelegenheid met een persoonlijk tintje

Het organiseren van een jubileum of receptie vraagt een goede kennis van de hoofdpersoon of personen voor wie het feest wordt georganiseerd. Het is natuurlijk het leukst om mensen echt in het zonnetje te zetten en het geheel wat leuker aan te kleden dan alleen een foto-slideshow, bitterballen en het uitreiken van een kado. Er zijn tegenwoordig zoveel leuke alternatieven te bedenken waar je een jubileum feestelijk mee kunt invullen.

Waarschijnlijk heb je al een budget en een locatie op het oog. Alleen hoe krijg je alle neuzen dezelfde kant op? En hoe zorg je er voor dat iedereen op tijd weet wat de bedoeling is? En ga je eten serveren of juist niet? Is het een formele gelegenheid of juist informeel? Met of zonder partners? Wat zijn de gevolgen voor de kosten van al deze keuzes?

Dankzij mijn ervaring in het organiseren van dit soort gelegenheden help ik je bij iedere stap op weg. Tijdens een eerste kennismaking bespreken we je wensen en voor wie het feest wordt georganiseerd. Ook bespreken we het budget en help ik knopen door te hakken. Zo wordt het hoe dan ook een onvergetelijk feest en een fantastische herinnering voor de jubilaris.

Zet de eerste stap en maak een vrijblijvende afspraak, ik sta je graag te woord!