Succesvolle Productie van het Gro Business Ondernemersfestival in Groningen

Lekkere fruit traktaties - Bootsman Events
Presentatie VR Eindfilm MOOI van EBG - Bootsman Events

Succesvolle Productie van het Gro Business Ondernemersfestival in Groningen

Het Gro Business Ondernemersfestival in Groningen bood een unieke kans voor lokale ondernemers om van elkaar te leren, verbindingen te leggen en nieuwe kennis op te doen. Voor mij was het een eer om de volledige productie van het festival te mogen verzorgen.

Het festival was naast een netwerkevenement ook een inspiratiebron voor ondernemers. Met veel sprekers en kennissessies voor een door ondernemers. Met de nadruk op een informele en inspirerende sfeer konden ondernemers ontspannen, genieten van muziek en lokale lekkernijen, terwijl ze waardevolle inzichten deelden. De locatie, ‘De Toekomst’ in Scheemda, versterkte de unieke sfeer en bood een ideale setting voor vooruitgang en innovatie.

De organisatie van zo’n grootschalig evenement bracht uitdagingen met zich mee. Het samenbrengen van logistiek, catering, entertainment en een gevarieerd sprekersprogramma vormde de basis voor een prachtig festival waar deelnemers en bezoekers met voldoending op terug kunnen kijken.

Het is een festival geworden waar ik met een big smile op terugkijk. De inzet van de ondernemers, de organisatie en alle betrokkenen maakte het een groot succes! Een van de dingen die we als Groninger ondernemers hebben geleerd is dat we wel wat trotser mogen zijn op onze successen én dat we dat best wat vaker en harder mogen roepen.

(De prachtige foto’s zijn overigens van Stella Dekker)

Netwerkbijeenkomst voor ondernemers op de MS Romantica in de Eemshaven - Bootsman Events

MEER REFERENTIES